Borg Eiendomsmegling AS, med kontor i Sarpsborg, har gjennom mange år vært en betydelig aktør innen næringsmegling i Nedre Glomma-regionen.

Gradvis har Borg Eiendomsmegling AS også satset på salg og utleie av næringseiendommer i hele Østfold samt søndre del av Akershus.

Svein Eng har jobbet med næringsmegling siden 1998 og har opparbeidet seg et solid kontaktnett og en stor portefølje. Som det eneste eiendomsmeglerforetaket i Østfold jobber Borg Eiendomsmegling både innen bolig, fritids og næringssegmentet. Det å ha egne meglere som er dedikert til kun å jobbe med næringseiendom er avgjørende for å lykkes med å finne gode løsninger.

I tillegg til Svein Eng har Borg Eiendomsmegling utvidet staben med Eivind Westby. Det er et signal til markedet om at Borg Eiendomsmegling AS ønsker å videreutvikle arbeidet med næringsmegling både i omfang og områdemessig. Det å arbeide med næringseiendom krever kompetanse og erfaring, og må nærmest sees på som en egen profesjon innen eiendomsmegling.

Vi har for tiden seks ansatte, hvorav to jobber med næringsmegling, to med bolig/fritidssalg og to som har back office/tilretteleggerfunksjon.

Vårt eiendomsmeglerkontor er for øvrig kjent for å ha god kundetilfredshet. I slike undersøkelser vektlegges alle forhold knyttet til kundebehandlig, som f.eks oppdragsinngåelse, oppfølging, annonser, visninger, budhåndtering, kontraktsmøter med mer.

Se våre næringseiendommer her:

Til salgs – klikk her…

Til leie – klikk her…

Interesseskjema - næring

Registrer din interesse for spesielle eiendommer her. Kommer det inn prospekter innenfor dine ønsker så vil du være en av de første til å få denne infoen.