Det blir ingen salg uten kjøpere, så vi er svært opptatt av at du som kjøper blir godt ivaretatt.

Det er en viktig avgjørelse som skal tas når man vurderer å kjøpe sin første leilighet eller bytte bolig. De fleste gjør ikke dette så mange ganger i livet. Når man har bestemt seg for å kjøpe fast eiendom, er det viktig at man undersøker eiendommen nøye før man gir bud. Bruk gjerne en fagmann når du går på visning. Det er uansett viktig å stille spørsmål til selgeren og megleren om eiendommen.

Før du begynner å lete etter ditt drømmehjem anbefaler vi deg å kontakte din bankforbindelse. Sørg for å ha en bekreftelse på finansiering, vit hva som er din øvre grense og ta høyde for at rente og marked kan forandre seg over tid.

Vi anbefaler kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Tegner du boligkjøperforsikring hjelper våre spesialiserte advokater deg, blant annet med en evt. klagehåndtering. Det er ingen egenandel på denne forsikringen.

Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Interesseskjema - bolig

Registrer din interesse for spesielle eiendommer her. Kommer det inn prospekter innenfor dine ønsker så vil du være en av de første til å få denne infoen.